12 februarie 2013 de un comentariu.

Din nou la Che Guevara?

Opțiunea mea strict politică este de a nu mai organiza alegeri parțiale pentru niciun colegiu care se eliberează. Nu vreau să se organizeze alegeri, să vedem dacă legal este posibil, pentru că și așa sunt prea mulți parlamentari” – declarația îi aparține dlui. Victor Ponta, președintele PSD și prim-ministrul României, și a venit ca răspuns la întrebările legitime ale ziariștilor legat de data la care guvernul va organiza alegeri în colegiul abandonat de Dan Voiculescu, în joaca acestuia ”de-a v-ați ascunselea” cu Justiția. Dl. Ponta este de formație ”jurist”, procuror, adică un om care se presupune că știe mai bine ca oricine legile și le respectă. Numărul membrilor Parlamentului este stabilit prin legea electorală, fiecare parlamentar este ales și reprezintă electoratul dintr-un colegiu, numărul lor ne fiind tranzacționabil. El nu depinde de toanele nimănui, de bună-voința nimănui! Ați exprima ”opțiuni strict politice” care contravin și încalcă legile țării înseamnă a comite o infracțiune care intră sub incidența Codului Penal.

După 9 luni de când se află în fruntea Guvernului României, dl. Victor Ponta nu a reușit încă să înțeleagă că, sub niciun motiv, nu-i mai sunt permise ieșirile teribiliste cu care stârnea zâmbete de compasiune pe vremea în care se juca de-a ”Che Guevara dâmbovițean” și că, prin fiecare declarație și prin fiecare gest, servește sau aduce grave prejudicii României. Din păcate, deocamdată excelează doar la capitolul ”prejudicii”.

 

 

Un comentariu Etichete:
 1. mircea57

  Buna ziua,
  Ca si partid de opozitie, PDL-ului i-a trebuit prea mult timp sa faca reactie la aiureala politicii USL, dar mai bine mai tarziu, decat….. Dar numai cu “intepaturi” sporadice la personajele centrale, nu se poate contura un demers conctret ca partid de opozitie. Ce faceti cu “aiurelile din teritoriu ?? Acolo nu se intampla nimic ? Sefii PDL din teritoriu nu au nimic de criticat, fiecare in ograda lui? Va dau eu doua subiecte :
  1. in Bucuresti, pe Calea Rahovei si in continuare pe sos. Alexandriei din sector 5, in vara 2012, a fost inlociut stratul de asfalr de uzura (conditii tehnice bune pentru trafic), cu un strat nou, pe zona de la str.Petre Ispirescu, pana la str. Antiaeriana, pe ambele sensuri De ce ???;
  2. Reabilitarea peroanelor din gara Braila si a cladirii garii cat si a accesului adiacent pietonal se realizeaza de SC TANCRAD SRL Galati (sau cel putin cu utilajele lor);
  Nu am vazut in presa “locala” nicio reactie. Privatele locale nu sunt in stare ? Intereseaza pe cineva ca la Braila mai toate lucrarile sunt realizate de firma din Galati ??Sefii PDL din zona dorm pe coada, asteptand cuminti la rand sa li se arunce si lor vre-o ciosvarta ?
  Asta se vede de la distanta la care este pozitionat alegatorul de serviciu, atica tot ce se face, inclusiv ce nu se face !! Si credeti-ma ca la pretentiile PDL, “nu se face”, sa aveti reactie numai la centru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *