22 ianuarie 2013 de 7 comentarii.

Orgoliul PDL. Orgoliul de a avea Omul

Nu suntem o gasca, nu suntem o adunatura, nu suntem o turma, nu suntem disperati, nu ne este frica de greselile noastre. Nu ne sunt proprii nici deruta, nici lipsa de proiect, nici starea lamentabila a „capului la cutie”. Nu suntem un partid al aventurilor si miracolelor.

Am fost la guvernare. Nu mai suntem.

Am fost la Putere. Nu mai suntem.

Dar cine suntem cu adevarat?

Cine ne poate defini cel mai bine daca nu adversarul?

Daca-i privim pe adversarii politici bulversati de propria adunare ideologica, noi avem o directie sigura si adevarata.

Daca vom contabiliza promisiunile alesilor USL, noi stim ca mai ales mincinosi nu am fost.

Daca inventariem gafele si alcatuirea guvernului Ponta 1 si 2, noi am fost si suntem profesionisti.

Daca analizam deciziile actualului guvern, noi am fost si suntem curajosi.

Daca privim procentul din alegeri obtinut stim ca, avand aceste calitati politice, avem nevoie astazi de un singur orgoliu, orgoliu de a fi impreuna si la bine si la rau.

Este un nou inceput. Nu este nici primul, nici ultimul. Si asta este Puterea noastra de a o lua iar de la capat. Nu tacerea este solutia. Dar nici discutiile, controversele, ascutitele raspunsuri, nervoasele expuneri. Cui folosesc? Nu cred ca presa in vreun fel ne va rezolva problemele.

Ne asteapta drumul revenirii la Putere. Si avem solutia precisa, o stim cu totii, si pentru viitorul partidului, si pentru Prezidentiale. Avem energia si capacitatea de a reinventa. De aceea, cred ca omul pe care-l tot cautam in tacere sau galagie, conspirativ sau cu inima deschisa este printre noi. Nu este Omul providential. Este omul in stare sa coaguleze spiritul nostru dintotdeauna poate ratacit, dar niciodata pierdut. Dureaza doar sa ne „armonizam” orgoliile. Nu suntem in criza fiindca nu trebuie sa ne cautam omul in alta parte. Omul il avem, il stim, se contureaza din ambitia de a fi noi insine. Solutia este in noi, o cunoastem. Solutia pentru noi ca partid si pentru cei care cred ca dreapta este drumul european pentru Romania.

7 comentarii Etichete:
 1. Sapphire

  Lege de la PNL – USL , Violul, inclus în legea medierii.

  Atentie ce lege a facut o individa din PNL – Alina Gorghiu
  Lege votata de USL ce urmeaza in cateva zile sa intre in vigoare. 15 februarie 2013.

  Legea nr. 192/2006 modificata in – Legea 115/2012 privind medierea – modificata cu OUG nr. 90/2012 – modificarea si completarea Legii nr. 192/2006 – medierea si organizarea profesiei de mediator.

  urmeaza in cateva zile sa intre in vigoare pe 15 ianuarie 2013.

  Prevede medierea cazurilor de viol si violenta.

  cititi detalii pe:

  http://ro.stiri.yahoo.com/ong-uri-violul-inclus-%C3%AEn-legea-medierii-123059942.html

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/lobby-ul-este-de-rau-si-cum-ar-fi-medierea-de-bine-89792.html

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/dezbateri/controversa-de-ce-sunt-sfatuite-victimele-violurilor-sa-si-ierte-agresorul-290373.html

  Medierea violului si violentei este o atrocitate, legea trebuie motificata si scos violul si violenta din ea.

  Sa speram ca se va destrama repede USL-ul.

  Daca se alege si presedintele ( la prezidentialele din 2014) tot din cei de la USL este dezastru.

  Observati mai sus ce legi dau ei in liniste.

 2. Ana

  Sa avem rabdare. Lucrurile se aseaza incetul cu incetul iar deciziile luate de PDL in favoarea poporului, abia de acum incolo o sa fie intelese…

 3. Radu

  Pentru PDL este o problema interna ce lider va avea. PDL nu trebuie sa ramana singur daca pastreaza pozitia politica adoptata. Aceasta pozitie raspunde unei cereri imperioase a societatii RO, iar coalizarea fortelor de dreapta devine obligatorie. Deci PDL are si va trebui sa-si asume acest rol de coagulator al fortelor de dreapta, a fortelor pro europene. Succes!

 4. cainelemuntelui

  Am mai facuto, si o repet,, cel mai bun candidat la presedentie pe care sa il sustina p.d.l-ul este Catalin Predoiu, a demonstrat ca are toate calitatile necesare acesti post. Sanse de succes suta la suta. In rest adunativa si la lupta cu ciuma rosie numita u.s.l.dirijata de felix. Asa se vede din varful muntelui.

 5. td

  Ce bine ar fi sa fie asa. Sincer, dinspre cei neimplicati politic nu se vede Omul… Omul care nu numai ca stie ce are de facut dar stie sa si comunice asta. Suntem multi, o gramada de fraieri care de un an incoace nu intelegem
  nimic. Va sustinem, dar aratati-ne odata ca meritati!

 6. radu

  Andreea, este inacceptabil ca accesand site-ul PDL, primele 2 promo-uri sa fie legate de USL si abia al treilea sa iti aduca Viziunea PDL !!! Numiti site-ul anti-usl.org si atunci pricep mai repede unde am dat click

 7. emy grant

  Cei care stiu ce este si cu ce se mananca democratia trebuie sa nu uite ca suntem ajunsi la situatia de azi datorita ilogismului in care societatea romaneasca s-a lasat tarata de ponta si de antonescu. Nu-mi incape aici expunerea dar fiind pusi in fata unui paradox atat varianta Blaga din vara de a nu vota, pentru ca prin vot s-ar fi pus stampila de “legal” peste violul usl cat si varianta acceptarii “luptei de strada” (adica participarea la orice referendum ar organiza orice persoana care ar pune la modul fizic mana pe putere.
  Atat una cat si alta au fost 50% drept luate si 50% gresit luate. Nu trebuie sa ne certam cat mai ales sa recapitulam (eu vin cu PD din 91.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *