29 ianuarie 2013 de 3 comentarii.

Manipularea din spatele unei demisii. Sau “s-a aratat pricina”

Pentru oricine este clar de ce Dan Voiculescu si-a dat demisia pentru a doua oara din Parlament – pentru a fenta justitia, pentru a isi taragana procesul de coruptie privind Institutul de Cercetari Alimentare ce avea termen joi la ICCJ. Astfel, Dan Voiculescu alege ca dosarul sau sa revina la Tribunalul Bucuresti unde ajunsese cand a demisionat in luna noiembrie din Parlament si de unde plecase odata cu re-alegerea sa in functia de senator pe 9 decembrie.

Adevaratele sale intentii sunt de a tergiversa procesul pana ce infractiunea pentru care este judecat va fi prescrisa, adica in 2015.

Pentru omul de bun simt, ce face Dan Voiculescu este o bataie de joc – la adresa justitiei, la adresa romanilor, la adresa propriilor alegatori. Pentru ca el a fost votat in luna decembrie si ales senator. Acum trebuie sa se faca alegeri partiale care costa in jur de un milion de euro sau mai bine intr-un colegiu de Senat.

Pentru Dan Voiculescu si presa pe care o patroneaza, gestul de demisie este un act de eroism – omul care se pune la dispozitia justitiei. Cititi opiniile celor aflati direct pe statul de plata al lui Dan Voiculescu, cititi blogul lui Dan Voiculescu si veti vedea cum incearca ei sa manipuleze toata situatia.

Pentru cei care sunt cat de cat informati, demisia lui Dan Voiculescu din Senat, repet – a doua in termen de cateva luni, este doar o bataie de joc, ca sa ramanem in termeni civilizati. Desi oricui ii vine greu sa ramana in termeni civilizati in fata unei astfel de sfidari si manipulari.

Domnule Voiculescu, ati demisionat din Senat la nici o saptamana dupa ce ati depus juramantul, pentru ca va era frica de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Ati demisionat pentru ca Inalta Curte sa fie acum nevoita, data fiind “civilia” dvs, sa transmita dosarul la Tribunalul Bucuresti. Pentru a doua oara.

Domnule Voiculescu, ati demisionat pentru ca va stiti vinovat si va este frica de verdictul justitiei. Acesta este adevaratul motiv. Nimic demn in demisia dvs, ba din contra.

Am convingerea ca magistratii oricarei instante din Romania vor judeca drept si dupa lege dosarul dumneavoastra. Pana atunci, ramaneti vinovat cel putin de tergiversarea judecatii.

3 comentarii Etichete:
 1. Luca

  Omul asta ar face orice ca sa scape de Justitie, e clar pentru toata lumea.

 2. Ana

  Dan Voiculescu isi sfideaza in primul rand alegatorii.

 3. mircea57

  Are vre-o partida politica, o initiativa legislativa prin care, odata ce a inceput o procedura juridica specifica, aceasta sa se continue indiferent de “flik-flak-urile” impricinatului ?
  N-am vazut preocupari la PDL, spre exemplu, ca si partid de opozitie care comenteaza peblog-uri caracterul negativ al mis-mas-urilor Voiculesciene !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *